TL;DR

Corlan Trans Anvelope nu poate garanta și nu își poate asuma răspunderea că informațiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate sau că serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neîntrerupte și fără erori.

Prețurile, ofertele, situația stocului, specificațiile și imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

1. Despre acești Termeni și Condiții de Utilizare

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2020.

Suntem firma Corlan Trans SRL, înregistrată în România, cu numărul de înregistrare al societății J35/3543/2005. Sediul nostru se află în Loc. Gottlob, Nr. 50, Cam. 2, Județ Timiş, CP 307251. Codul nostru unic de înregistrare este RO 18102046.

Acești Termeni și Condiții de Utilizare se aplică la utilizarea acestui site web, indiferent de cum îl accesați. Citiți cu atenție acești Termeni și Condiții de Utilizare înainte de a continua.

Putem, în orice moment și fără notificare, să vă terminăm accesul la acest site sau la utilizarea acestuia. Dacă procedăm astfel, nu aveți dreptul de a face nici o plângere împotriva noastră.

2. Acordul cu privire la Termenii și Condițiile de utilizare

Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții de utilizare.

Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare, nu utilizați acest site web. Acești Termeni și Condiții de Utilizare au fost actualizați ultima dată la data afișată în partea de sus. Este posibil să modificăm acești Termeni și Condiții de utilizare în orice moment, prin postarea unei versiuni actualizate pe site-ul nostru, așadar vă recomandăm să o verificați înainte de a utiliza acest site. Puteți utiliza acest site numai în scopuri legale.

3. Notificare privind drepturile de autor

Cu excepția cazului în care menționăm în mod expres altfel, drepturile de autor și orice alte drepturi de proprietate intelectuală, inclusiv, dar fără a se limita la drepturile de desen, mărci comerciale și brevete care apar oriunde pe acest site, rămân proprietatea noastră, fie că este deținută sau autorizată de noi.

Nu puteți utiliza niciun material din acest site fără permisiunea scrisă prealabilă pentru propriile dvs. scopuri comerciale, fie prin reproducere, copiere, descărcare, imprimare, conectare, editare, difuzare, distribuire sau altfel. Puteți să-l utilizați pentru uz personal.

4. Exonerarea de Răspundere

Accesarea sau utilizarea acestui site sau a conținutului acestuia în orice mod se face în întregime pe propriul dvs. risc. Veți fi responsabil pentru orice pierdere sau deteriorare a oricărui computer, dispozitiv, software, sisteme sau date care rezultă direct sau indirect din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site web sau conținutul acestuia.

Nu avem nicio obligație de a oferi acces neîntrerupt la acest site web. Ne rezervăm dreptul de a vă restricționa accesul la acest site în orice moment și pentru orice motiv.

Nu garantăm că conținutul acestui site va fi lipsit de erori, bug-uri, viermi, troieni sau viruși sau va face orice reprezentări cu privire la calitatea sau exactitatea sau exhaustivitatea conținutului disponibil pe site, incluzând, dar fără a se limita la orice cotații de preț, date despre disponibilitatea stocurilor sau reprezentări non-frauduloase. Sunteți responsabil pentru păstrarea software-ului adecvat pe computerul sau dispozitivul dvs. pentru a vă proteja de erori, viermi, troieni sau viruși.

În măsura în care acest lucru este permis de lege, excludem orice răspundere față de dvs. care rezultă din utilizarea de către dvs. a site-ului web sau în legătură cu acești Termeni și Condiții de Utilizare. Această excludere include, dar nu se limitează la, orice fel de daune, pierderi de date, venituri sau profit sau pierderi sau daune asupra bunurilor aparținând dvs. sau unor terțe persoane care rezultă din utilizarea acestui site web sau a conținutului acestuia.

Nimic din acești Termeni și Condiții de Utilizare nu intenționează să ne limiteze răspunderea față de dvs. pentru moartea sau vătămarea corporală rezultată din neglijența noastră sau cea a angajaților sau a agenților noștri.

5. Link-uri către site-uri terțe

Acest site poate furniza legături către site-uri web sau alte resurse online aflate sub controlul terților. Orice astfel de link-uri sunt furnizate numai pentru confortul dumneavoastră. Nu avem control asupra conținutului acestor resurse terță parte. Nu suntem responsabili pentru conținutul site-urilor web și nu le susținem în nici un fel.

Fără a se limita la cele mai sus menționate, Corlan Trans SRL. își declină în mod special orice răspundere dacă aceste site-uri:

Încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unei terțe părți;
Sunt inexacte, incomplete sau conțin informații înșelătoare;
Nu au caracter comercial sau nu răspund îndeplinirii unui anumit scop;
Nu oferă o securitate adecvată;
Conțin viruși sau alte elemente cu caracter distructiv; sau
Sunt licențioase sau calomnioase.
De asemenea, Corlan Trans SRL nu autorizează conținutul sau orice alte produse și servicii prevăzute pe astfel de site-uri. Dacă intrați printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, vă asumați personal riscul, fără a exista în acest sens permisiunea Corlan Trans SRL.

6. Politica de confidențialitate

Vă luăm foarte în serios confidențialitatea și protecția datelor. Putem colecta și / sau utiliza anumite informații despre dvs. în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. Consultați politica noastră separată de confidențialitate pentru mai multe informații.

7. Lipsa Garanțiilor

Întreg conținutul acestui site poate fi modificat și vă este oferit „ca atare” fără a se oferi nici o garanție de nici un fel, fie aceasta expresă sau implicită.

8. Întregul acord

Acești Termeni și Condiții de Utilizare reprezintă întregul acord între noi și dvs. și înlocuim oricare dintre termenii, condițiile, garanțiile sau reprezentările anterioare în cea mai mare măsură posibilă de lege.

9. Legea aplicabilă

Acești Termeni și Condiții de Utilizare sunt guvernate de legile din România. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătură cu prevederile Condițiilor de Utilizare și/sau Conținutul site-ului sau în cazul disputelor în care aceste Condiții de Utilizare și/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Categorii Anvelope

Asistență Anvelope

Asistență Anvelope

Răspundem cât de repede posibil

Acum suntem offline,- scrie-ne și îți răspundem imediat ce revenim.

Asistență Anvelope
Bine ai venit 👋
Dacă ai nevoie de ajutor îmi poți scrie aici.
WhatsApp